'Expeditie Styling Buitenstebinnen'

'Expeditie Styling Buitenstebinnen' is een make-over met net dat tikkeltje meer! Wil jij samen met een aantal vrouwen een fantastische en verbindende dag beleven waarin o.a. erkenning en herkenning centraal staat en uiterlijk en innerlijk bekeken wordt?

Ga dan voor 'Expeditie Styling Buitenstebinnen'. Dit is een dag waarin je een reis maakt naar jezelf door een soort van make-over, uiterlijk maar ook innerlijk en waar je waarde(n)volle tijd met jezelf en gelijkgestemden hebt. Wees gerust, je wordt niet getransformeerd naar iets of iemand anders, maar er wordt getracht het beste in je naar boven te halen, zodat je kan stralen als nooit tevoren.

Wil jij de beste versie van jezelf worden, werken rond je waarden en verlangens , jezelf beter leren accepteren en tevens ook een (nieuwe) look krijgen die bij je past, je laat stralen en laat zien wie je bent?

Schrijf je dan in voor 'Expeditie Styling Buitenstebinnen'!

Wat kan je verwachten van 'Expeditie Styling Buitenstebinnen':

- Picknicklunch in Afrikaanse hut

- Koffie&thee met wat lekkers

- Professionele make up

- Professionele hairstyling

- Kledingstyling op maat

- Authentieke fotoshoot

- Leuke coachopdrachten rond o.a. waarden

- Mindfulness

- Unieke 'back to basic', gezellige en warme sfeer

- Kleine groep gelijkgestemde vrouwen (max. 6 personen)

Duur: 7 uur
Kostprijs: € 225,00

'Expeditie Buitenstebinnen Op Maat'

Wil jij een instant boost voor je zelfvertrouwen, leren hoe je afstand neemt van bepaalde gedachten, je waarden bekijken en eindigen met een nieuwe look die helemaal past bij wie je bent ? Wil je nu weleens eindelijk jezelf helemaal leren accepteren en omarmen ongeacht maat of vorm en doe je dit graag individueel, zodat er volledig op maat gewerkt kan worden?

Kies dan voor 'Expeditie Buitenstebinnen Op Maat!

Wat kan je verwachten van 'Expeditie Buitenstebinnen Op Maat':

- 3.5 uur persoonlijke aandacht in een unieke setting

- Ontvangst met koffie / thee en wat lekkers

- Coachgesprek rond waarden, gedachten en verlangens en hoe daar mee om te gaan

- Mindfulness

- Kleding en kleur styling op jouw maat

- Professionele Make-up

- Tips & tricks om zelf verder mee aan de slag te gaan

Tip: Plan een avondje uit na deze middag want je zult er fantastisch uitzien!

Duur: 3.5uur
Kostprijs: € 180,00

'Expeditie Buitenstebinnen Curves'

Ja, ik heb een maatje meer, so what?

Jaren heeft het geduurd voordat ik dit hardop kon en durfde te zeggen. Alles deed ik om af te vallen. Vele diëten passeerden de revue, obsessief sporten, niet eten, koolhydraten en suikers bannen... Niets werkte. Integendeel ik werd steeds zwaarder en ongelukkiger.

Totdat op een dag de knop om was en me besloot te focussen op dat wat ik wel mooi vond aan mijzelf en dat ook ging accentueren! Tevens leerde ik te accepteren wat ik niet zo leuk en bijzonder vond.

Ik leerde anders omgaan met mijn lijf, het te respecteren en waarderen maar ook de zelfacceptatie aan de binnenkant werd gestimuleerd.Hierdoor werd ik een stuk vrolijker en meer relaxed wat op alle vlakken vooruitgang betekende.

Ik neem je graag mee op weg om jouw 'curves' te accepteren, omarmen en om echt van jezelf te houden, zowel van buiten als van binnen.

Dit kan via een traject ' Expeditie Buitenstebinnen Op Maat', een losse individuele sessie of via 'Expeditie Styling Buitenstebinnen'.

MEER van dat

'Buitenstebinnen Closet'

Weet jij niet zo goed wat bij je past, zou je graag kledingsetjes hebben zodat je daar makkelijk naar kan grijpen in de ochtend wanneer je voor de spiegel staat?

Graag kom ik naar je toe om samen met jou je kast te ordenen en ervoor te zorgen dat je elke dag vol zelfvertrouwen in een leuke outfit de dag kan beginnen.

Duur: ± 90 min.

Prijs:  € 80

'Buitenstebinnen Shopaholic'

Is het tijd voor een nieuwe garderobe? Wil jij die pas verkregen stylingtips nu weleens omzetten in de praktijk maar weet je niet waar te beginnen?

Neem me mee op shoppingdate zodat je exact gestyled wordt in de stijl die helemaal bij jou past en waardoor jij volop kan stralen.

Duur: ± 180 min.

Prijs: € 160


'Buitenstebinnen Interior'

Wil jij van jouw huis een echte thuis maken maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Wil jij dat jouw basis representeert wie jij bent en waar je voor staat?

Binnenkort meer info!

Prijs: vanaf € 160


Fotogalerij