BUITENSTEBINNEN- CURVES

Ja, ik heb een maatje meer, so what?

Jaren heeft het geduurd voordat ik dit hardop kon en durfde te zeggen. Alles deed ik om af te vallen. Vele diëten passeerden de revue, obsessief sporten, niet eten, koolhydraten en suikers bannen ..Niks werkte. Integendeel ik werd steeds zwaarder en ongelukkiger.

Totdat op een dag de knop om was en ik besloot om me te  focussen op dat wat ik wel mooi  vond aan mijzelf en dat ook ging accentueren! Tevens  leerde ik te accepteren wat ik niet zo leuk  en bijzonder vond. 
Ik leerde anders omgaan met mijn lijf, het te respecteren en waarderen maar ook de zelfacceptatie aan de binnenkant werd gestimuleerd.
Hierdoor werd ik een stuk vrolijker en meer relaxed wat op alle vlakken vooruitgang betekende.

Ik neem je graag mee op weg om jouw 'curves' te accepteren, omarmen en om echt van jezelf te houden, zowel van buiten als van binnen.


Dit kan via een traject ' Buitenstebinnen'- op maat , een losse individuele sessie of via 'Expeditie buitenstebinnen'- groep