Belevingsreis buitenstebinnen

                                                              Marrakech

Welkom bij onze unieke belevingsreis naar Marrakech waar de juiste ingrediënten zorgen voor een harmonieuze mix van serene rust en levendige zintuigelijke beleving waardoor je een unieke reisbeleving zal ervaren.

Ontdek de pracht en authenticiteit van Marrakech door de focus op de warme rijke cultuur, ambacht en interieur. Ervaar daarnaast de momenten van sereniteit in de uitgestrekte woestijn en het thuis komen in de rustige riad.

De essentiële ingrediënten van onze belevingsreis zijn o.a. 
- somatische yin yoga
- meditatie
- mogelijkheid tot coaching 
- een betoverende woestijnervaring
- bezoeken aan lokale ambachtslieden
- Interieur Inspiratie opdoen 
- Gids door de bruisende souks
- verkwikkende hammam ervaring

Ontdek met ons de veelzijdigheid van Marrakech door deze unieke elementen te combineren tot een onvergetelijke reis!

Je wordt begeleidt door een zeer  ervaren coach en interieurstyliste die gastvrijheid hoog in het vaandel draagt. Laat je leiden door expertise en ervaar een reis waar zowel innerlijke groei als esthetisch genot centraal staan.

Hieronder krijg je  een idee van hoe de reis er uit zal komen te zien. Let op, we gaan naar een ander land met andere normen dus enige flexibiliteit is gewenst. Dit programma kan lichtjes wijzigen maar steeds wordt er gekeken naar een balans tussen rust en prikkeling en alles mag ,niks moet!

Maandag: Vandaag arriveer je in de betoverende stad Marrakech, een oase van kleur en cultuur. Je wordt hartelijk verwelkomd in de prachtige Riad Orange, waar je de komende dagen zult verblijven.

Na het inchecken heb je wat vrije tijd om te ontspannen en te acclimatiseren. 's Avonds geniet je van een heerlijk diner in de Riad, omringd door de sfeer van deze magische stad. Na het diner kom je samen voor een babbel en een theetje en sluit je af met een zalige yoga nidra sessie zodat je heerlijk kunt gaan slapen

Dinsdag: De dag begint met een verkwikkende Somatic Yin Yoga-sessie in de serene omgeving van de Riad, waar je jezelf kunt onderdompelen in rust en ontspanning. Na het ontbijt maak je je klaar voor een avontuurlijke dag in Marrakech. Je vertrekt voor een Souktour met een lokale gids, waarbij je de levendige markten en ambachtelijke wijken van de stad verkent. Tussen de tours door geniet je van een smakelijke  lunch in Le Jardin.( heerlijke plek!) 's Avonds na het diner is er een optioneel gezamenlijk meditatie- en gespreksmoment, waarbij je de dag kunt afsluiten in rust en harmonie.

Woensdag: Na een gezamenlijk ontbijt stap je direct na het ontbijt op de fiets voor de ge-wel-dige Pikalatour. Je verkent per fiets de authentieke wijken van Marrakech, waarbij je op plekken komt die je anders nooit zou ontdekken. Onderweg geniet je van de lokale atmosfeer, geuren en kleuren. 's Middags heb je vrije tijd voor ontspanning voordat je je voorbereidt op een intense woestijnervaring. In de namiddag vertrek je richting de woestijn voor een betoverende avond, compleet met diner en meditatie onder de sterrenhemel.

Donderdag: Vandaag staat in het teken van rust en ontspanning te midden van de prachtige omgeving van Jnane Tamsna. Een prachtig domein  met waanzinnig kamers vol prachtige interieur en architectuur.

Je geniet van een dag vol verkwikkende activiteiten, zoals zwemmen en wandelen door de weelderige tuinen.
Een heerlijke authentieke biologische lunch, rechtstreeks vanuit de tuin, wordt geserveerd, waarna je de rest van de dag kunt doorbrengen met persoonlijke reflectie, meditatie of andere optionele activiteiten zoals een schrijfcoachsessie.

In de avond ga je onder begeleiding van een gids naar het Djemaa el Fna-plein, waar je de bruisende sfeer van Marrakech kunt ervaren en kunt genieten van lokale verse sappen en het levendige straatentertainment.

Vrijdag: Na een inspirerende reis vol ervaringen en zelfontdekking is het tijd om afscheid te nemen van Marrakech. Je hebt de ochtend vrij om nog wat laatste souvenirs te kopen, te ontspannen in de lokale hammam of te genieten van vrije tijd. In de middag keer je huiswaarts, met herinneringen aan een reis die je zintuigen heeft geprikkeld, je geest heeft gevoed en je dichter bij jezelf heeft gebracht.


Verdere info rond prijszetting volgt binnenkort!