Buitenstebinnen - interieur

'Styling Buitenstebinnen - interieur' is een interieurcoaching & styling advies met net dat tikkeltje meer!

Stap binnen in de wereld van Styling buitenstebinnen- interieur waar authenticiteit, warmte , thuis komen in jezelf en beleving samenkomen.
Laat je inspireren door warme texturen en natuurlijke materialen die een gevoel van puur en verbondenheid oproepen.Ontdek decoratieve elementen en kleuren die niet alleen maar mooi zijn maar ook verhalen vertellen , zintuigen prikkelen en de beleving in elke ruimte versterkt.

Ik geloof dat je huis niet alleen een plek moet zijn om te wonen, maar ook een bron van welzijn en innerlijke rust. 
Met een allesomvattende benadering combineren we interieurontwerp met coaching, (kleuren)psychologie en persoonlijke reflectie om een ruimte te creëren die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt en tegelijkertijd jouw innerlijke balans ondersteunt. Laat je begeleiden naar een huis dat niet alleen mooi is, maar ook een bron van inspiratie en comfort, waar je je echt thuis voelt.

Het Wel-zijn- in Wonen- traject richt zich op het verkennen van jouw persoonlijke waarden en stijlvoorkeuren, en het bieden van praktische adviezen en richtlijnen om een interieur te creëren dat niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan jouw welzijn en levensstijl.

  • Kennismakingsgesprek (30 min): Via zoom of live in de praktijk maken we kennis met elkaar. Een kort, vrijblijvend gesprek om elkaar te leren kennen en de verwachtingen te bespreken.
  • Inspiratiegesprek ( 2 uur): Tijdens dit diepgaande gesprek maken we o.a. gebruik van kaartjes met interieurvoorbeelden om jouw stijlvoorkeuren en behoeften te verkennen. We voeren een oefening uit om jouw persoonlijke waarden en noden te identificeren en bespreken hoe deze kunnen worden vertaald naar jouw interieur. Na het gesprek maken we een rondgang door jouw huis om de huidige staat en eventuele problematische gebieden te bespreken.
  • Adviesgesprek (1.5 uur): Op basis van de inzichten uit het eerste consult, presenteer ik een uitgewerkt interieuradvies aan de hand van een moodboard. Dit omvat concrete interieurtips, winkeltips voor passende meubels en accessoires, kleurentips maar ook psychologisch/ richtinggevend advies om een omgeving te creëren die jouw welzijn ondersteunt. We bespreken ook mogelijke richtlijnen voor verdere stappen.

Totale investering: €399 alles inbegrepen

Liever een losse sessie of een specifieke vraag rond onderstaande thema's? 

- Stijlvolle en betaalbare tweedehandsvondsten integreren in je interieur
- Optimaliseren van je leefruimtes door simpele en praktische decoratiemogelijkheden
- Analyse & stijladvies kleuren, meubels en decor
- Inspirerende moodboards
- Coaching persoonlijke behoeften en waarden die van invloed zijn op je (t)huis en werken rond de emotionele aspecten hieromtrent
- ...

Dat kan ook! Neem gerust contact op voor meer informatie.