Styling & coaching
Buitenstebinnen 
Interieur


Styling Buitenstebinnen - Interieur: Waar jouw ware zelf tot leven komt

Welkom bij Styling Buitenstebinnen - Interieur, waar we niet alleen ruimtes ontwerpen, maar waar we een thuis creëren dat jouw unieke essentie weerspiegelt.

Stap binnen en laat je meevoeren naar een wereld waar authenticiteit, warmte en thuiskomen samensmelten tot een ervaring die je raakt tot in je kern.

In ons werk gaat het niet alleen om het kiezen van de juiste kleuren en meubels; we streven ernaar om een diepgaande connectie tussen jouw gedachten en gevoelens te creëren, en balans te brengen tussen rust en prikkels.
Want een harmonieus interieur is meer dan alleen een mooi plaatje; het is een plek waar je tot rust komt, waar je jezelf kunt zijn, en waar je wordt geïnspireerd om te groeien.

Wij geloven dat jouw huis een weerspiegeling moet zijn van wie jij werkelijk bent. Daarom combineren we interieurontwerp met coaching en (kleuren)psychologie, om een ruimte te creëren die niet alleen jouw persoonlijkheid weergeeft, maar die ook jouw innerlijke balans ondersteunt.

Ben je een nieuw samengestelde familie die op zoek is naar een manier om verschillende waarden, normen en stijlen te verenigen tot één harmonieus geheel?
Of misschien ben je een alleenstaande professional die zijn of haar huis wil omtoveren tot een warm toevluchtsoord na een lange werkdag?
Of je nu een jong gezin bent dat een kindvriendelijke maar stijlvolle omgeving nodig heeft, of een gepensioneerd stel dat hun huis opnieuw wil inrichten om te genieten van hun gouden jaren, ons Wel-zijn-in-Wonen-traject is er voor jou.

Tijdens het traject nemen we de tijd om jouw unieke situatie te begrijpen en bieden we praktisch advies en richtlijnen om een interieur te creëren dat niet alleen mooi is, maar ook jouw welzijn en levensstijl ondersteunt. Van het verkennen van verschillende stijlen en kleuren tot het integreren van persoonlijke elementen die belangrijk voor je zijn, ons doel is om een ruimte te creëren waarin jij je echt thuis voelt.

Hoe verloopt zo'n traject?

Kennismakingsgesprek (30 min): Via zoom of live in de praktijk maken we kennis met elkaar. Een kort, vrijblijvend gesprek om elkaar te leren kennen en de verwachtingen te bespreken.

Inspiratiegesprek ( 2 uur): Tijdens dit diepgaande gesprek maken we o.a. gebruik van kaartjes met interieurvoorbeelden om jouw stijlvoorkeuren en behoeften te verkennen. We voeren een oefening uit om jouw persoonlijke waarden en noden te identificeren en bespreken hoe deze kunnen worden vertaald naar jouw interieur. Na het gesprek maken we een rondgang door jouw huis om de huidige staat en eventuele problematische gebieden te bespreken. Uiteraard neem ik mijn uitgebreide stalenkoffer mee zodat je meteen geïnspireerd raakt.

Adviesgesprek (1 uur): Op basis van de inzichten uit het eerste consult, presenteer ik een uitgewerkt interieuradvies aan de hand van een moodboard. Dit omvat concrete interieurtips, winkeltips voor passende meubels en accessoires, kleurentips maar ook en vooral psychologisch / richtinggevend advies om een omgeving te creëren die jouw welzijn ondersteunt. We bespreken ook mogelijke richtlijnen voor verdere stappen.

Totale investering: €299 alles inbegrepen


Heb je liever een losse sessie of specifieke begeleiding op een van de volgende thema's? 

 • Stijlvolle en betaalbare tweedehandsvondsten integreren in je interieur
 • Optimaliseren van je leefruimtes door eenvoudige en praktische decoratiemogelijkheden
 • Analyse en advies over kleuren, meubels en decor
 • Creëren van inspirerende moodboards
 • Coaching op persoonlijke behoeften en waarden die van invloed zijn op je huis en het omgaan met de emotionele aspecten hiervan

   Via onderstaande knop
  ' schedule time with me'
  kun je direct een sessie
  boeken. Als je echter eerst
  een gratis kennismaking
  wilt, vermeld dit dan
  bij je boeking