Over mij

Ik ben Melanie, mama van 3 kids en getrouwd met een heerlijke man.
Ik hou van reizen, lezen, humor, authenticiteit, gezelligheid, lekker eten en genieten van de kleine dingen des levens.
Al jaren ben ik gepassioneerd door alles wat met de menselijke geest te maken heeft, dit resulteert dan ook ( alweer 14 jaar) in een eigen praktijk , https://www.mani-pura.com , waarin ik werk rond stress, rouw en trauma. 

Daarnaast heb ik een grote liefde voor styling, kleding- maar vooral interieurstyling

Het ontdekken en creĆ«ren van de schoonheid die er al is ,maar misschien niet altijd gezien wordt, vind ik dan ook het mooiste wat er is. 
Ik ben gek op inspirerende en mooie omgevingen en ben me bewust van het effect hiervan op mijn mentaal welzijn.

Hierdoor besef ik dat ik heel graag mijn 2 liefdes wil combineren want immers je huis moet je veilige warme plek zijn , daar waar je waarden zichtbaar worden.

Aan een huis kun je goed zien hoe iemand op dat moment in zijn leven staat dus hoe zou het zijn als je , d.m.v. coaching & styling,  stap voor stap begeleidt wordt om van jouw huis je thuis te maken.
De plek waar je tot rust komt, waar je even uit de hectiek van het leven stapt kortom jouw veilige nest.

Graag begeleid ik jou daarbij. 

Mijn inspiratie haal ik o.a. uit mijn reizen en steden zoals Marrakech waar de combinatie van mooie elementen , veel prikkels, warme kleuren, natuurlijke materialen en daarnaast de immense rust die je vindt als je de souks verlaat en neerstrijkt in de Riad een sterk voorbeeld is van een streven naar balans tussen de hectiek van alledag en de broodnodige rust om daarvan te herstellen.

Hier zijn we allemaal op 1 of andere manier mee bezig, toch?

Wil je meer weten? Lees dan zeker eens mijn blog 'Mellbeing'!