Coachingpraktijk mani-pura

Wat meer over over Coachingpraktijk Mani-Pura

Bij Mani-Pura geloven we in het potentieel van elk individu om te groeien, te bloeien en hun leven ten volle te leven. Onze benadering van coaching is gebaseerd op het integreren van denken en voelen, waarbij we streven naar een diepgaand begrip van de persoonlijke uitdagingen en doelen van onze cliënten.

Verbinding van Denken en Voelen

Bij Coachingpraktijk Mani-Pura streven we naar een holistische benadering die zich richt op het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten zich vrij voelen om hun gedachten, gevoelens en ervaringen te verkennen. We maken gebruik van gesprekstechnieken, zoals o.a. Acceptance and Commitment Therapy (ACT), samen met lichaamsgerichte methodieken, om een diepere verbinding met jezelf te faciliteren en te groeien op zowel mentaal als emotioneel niveau.

Veiligheid als Kernwaarde

Veiligheid staat centraal in onze benadering. We streven ernaar een sfeer te creëren waarin je je comfortabel voelt om jezelf volledig te uiten, zonder angst voor veroordeling of oordeel. Door een veilige ruimte te bieden, moedigen we aan tot openheid en eerlijkheid, waardoor diepgaande exploratie en groei mogelijk worden.

Eigen Keuzes maken

Wij geloven sterk in de kracht van autonomie. Bij Mani-Pura wordt benadrukt dat jij te allen tijde de controle hebt over jouw proces. Je wordt aangemoedigd om zelf keuzes te maken en de richting van je eigen groei te bepalen. Onze rol is om je te begeleiden en ondersteunen terwijl je jouw eigen pad bewandelt.

Verbinding tussen Herstel en Verlies

Het leven is een reis vol hoogtepunten en uitdagingen, inclusief momenten van herstel en verlies. Wij erkennen de waarde van beide aspecten en helpen je om een gezonde verbinding te vinden tussen deze ervaringen. Door het proces van herstel en verlies te integreren, kun je groeien en evolueren naar een meer veerkrachtige en evenwichtige versie van jezelf.

Emoties herkennen, toelaten en omarmen

Emoties zijn een integraal onderdeel van het menselijk bestaan. Bij Mani-Pura moedigen we aan om emoties volledig te erkennen, toe te laten en te omarmen. Door deze emoties te begrijpen en te accepteren, kun je ze gebruiken als krachtige bronnen van informatie en groei. We bieden een kader waarin je wordt ondersteund en uitgedaagd om je emoties te verkennen en te begrijpen, wat leidt tot een dieper begrip van jezelf en je levenservaringen.

Met deze holistische benadering streven we ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin je kunt groeien, bloeien en jezelf ten volle kunt omarmen.

Voor meer info