Styling buitenstebinnen -interieur

21-09-2023

Al heel lang zit ik te worstelen met mijn eigen creativiteit.
De mensen die me kennen en dit lezen zullen dit hartgrondig beamen en misschien even (opluchtend) zuchten.
Vele vragen bleven in mijn hoofd dwarrelen zoals; 'waar zit dat nou precies bij mij, heb ik daar wel tijd voor, kan ik daar wel goed genoeg schrijven en stylen, zitten mensen daar wel op te wachten, kan ik niet beter bij mijn eigen leest blijven'. Nou, zo kan ik wel even doorgaan hoor.

Ondertussen had ik 3 jaar geleden bedacht dat ik styling buitenstebinnen ging oprichten.
Ik hield mijn focus vrnl. op kleding gezien ik eerder een diploma behaalde als styliste en kleurenconsulente. Het concept was prima maar toch voelde ik het niet helemaal.
In ieder geval toch niet sterk genoeg om al mijn andere activiteiten op een lager pitje te zetten.

En dus bleef ik maar denken en denken want immers denken kan ik heel goed.
Ook bleef ik tussendoor opleidingen volgen en boeken lezen over schrijven, interieur, fotograferen, noem maar op. 
Ook dat is een talent van mij, steeds maar weer nieuwe kennis opdoen want immers je bent nooit uitgeleerd, toch? Dat het stiekem een excuus was om maar niet in actie te schieten wist ik vast wel maar ik koos ervoor om dat stemmetje vakkundig te negeren.

Totdat ik afgelopen jaar ziek werd. Ik had de ene ontsteking na de andere. Nam verschillende antibioticakuren maar tevergeefs. Ondanks dat ik heus wel voor mijzelf zorgde, door o.a. geregeld naar de acupunctuur en fasciatherapeut te gaan, bleef mijn lichaam protesteren. Voordat ik op vakantie ging was ik ten einde raad.
In deze vakantie werd het me ineens heel helder (oké, oké, het was vooral mijn man die het(heel) duidelijk verwoordde) ik moest stoppen met denken en eindelijk eens gaan doen!

En dat doe ik nu, dit keer voor echt.
Ik dompel me onder in alles wat met interieur ( en schrijven) te maken heeft, ga naar ondernemersdagen, netwerkborrels, ben dagelijks bezig met iets te doen rond interieur en het voelt goed.
Eindelijk heb ik de focus te pakken en zoals dat gaat komt er ineens veel leuks naar me toe.

Het combineren met mijn andere liefde (coaching praktijk) is nog wel even een dingetje maar ik heb vertrouwen, stap voor stap, het komt nu echt goed.